Aukioloajat:

Ma-La 10-17
Su 11-17

Pysähdy pysäkillä

Matkan arvoinen tauko onnistuu Vihreällä Pysäkillä. Tunturitien maisemallisin pysähdyspaikka tarjoaa virkistystä koko perheelle Tornionjoen upealla rantatörmällä. Tulit läheltä tai kaukaa, Vihreällä Pysäkillä nautit maisemista, laatutuotteista sekä lappilaisista erikoisuuksista keskellä kalottia.

Pellon Vihreältä Pysäkiltä löydät myös sähköautoille tarkoitetun Virta-latauspisteen sekä Teslan-latauspisteen.

Aukioloajat:

Ma-La 10-17
Su 11-17


Tunturitien varrella

Vihreä Pysäkki sijaitsee Pellossa Lapin kuuluisan matkailutien Revontultentien varressa. Vihreä Pysäkki on Suomen ja Ruotsin rajalla, Kalottiliikenteen solmukohdassa, joka tarjoaa kattavan pysähdyspaikan Ruotsiin ja Norjaan suuntaavalla liikenteelle ja matkustajille.

Vihreä Pysäkki on myös matkan varrella Lapin suosituimpiin tunturikohteisiin ja hiihtokeskuksiin, kuten Ylläs, Levi, Olos, Pallas ja Kilpisjärvi.


Minttula-leikkipaikka

Ruokatauon jälkeen on mukava käydä leikkimässä ennen matkan jatkumista. Minttula-leikkipaikka tarjoaa paljon erilaisia virikkeitä perheen pienemmille,ja paikan, jossa voi helposti purkaa pitkienkin automatkojen tuomaa energiaa. Minttula tarjoaa tekemista kaikenikäisille lapsille, ja se löytyy kätevästi heti Kahvila-Ravintola Grannin yhteydestä.


Sähköauton latauspiste

Pellon Vihreältä Pysäkiltä löydät myös sähköautoille tarkoitetun Virta-latauspisteen. Latauspiste on keskeisellä paikalla Revontultentien reitillä, joka palvelee Lapin suosituimpiin tunturikeskuksiin kuten Ylläkselle, Leville, Olokselle ja Pallakselle suuntaavia sähköautoilijoita sekä Oulun ja Tromssan välistä liikennettä.

Virtapiste-verkostoon kuuluvalle latauspisteelle on avattu yksi nopea pikalatauspiste, sekä kaksi keskinopeaa latauspistettä.

Vihreän Pysäkin latauspiste on toteutettu Pellon kunnan ja Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n kehittämällä yhteistyömallilla.

 

Meiltä löydät myös nyt Teslan latauspisteet.