Aukioloajat
ma-la 10-17
su 11-17
(juhlapyhät 11-17)

Pysähdy pysäkillä

Matkan arvoinen tauko onnistuu Vihreällä Pysäkillä. Tunturitien maisemallisin pysähdyspaikka tarjoaa virkistystä koko perheelle Tornionjoen upealla rantatörmällä. Tulit läheltä tai kaukaa, Vihreällä Pysäkillä nautit maisemista, laatutuotteista sekä lappilaisista erikoisuuksista keskellä kalottia.

Pellon Vihreältä Pysäkiltä löydät myös sähköautoille tarkoitetun Virta-latauspisteen.

Aukioloajat:
Ma-La 10-17
Su 11-17
(juhlapyhät 11-17)


Tunturitien varrella

Vihreä Pysäkki sijaitsee Pellossa Lapin kuuluisan matkailutien Revontultentien varressa. Vihreä Pysäkki on Suomen ja Ruotsin rajalla, Kalottiliikenteen solmukohdassa, joka tarjoaa kattavan pysähdyspaikan Ruotsiin ja Norjaan suuntaavalla liikenteelle ja matkustajille.

Vihreä Pysäkki on myös matkan varrella Lapin suosituimpiin tunturikohteisiin ja hiihtokeskuksiin, kuten Ylläs, Levi, Olos, Pallas ja Kilpisjärvi.


Minttula-leikkipaikka

Ruokatauon jälkeen on mukava käydä leikkimässä ennen matkan jatkumista. Minttula-leikkipaikka tarjoaa paljon erilaisia virikkeitä perheen pienemmille,ja paikan, jossa voi helposti purkaa pitkienkin automatkojen tuomaa energiaa. Minttula tarjoaa tekemista kaikenikäisille lapsille, ja se löytyy kätevästi heti Kahvila-Ravintola Grannin yhteydestä.


Matkailu-info

Vihreä Pysäkki toimii myös Pellon kunnan turisti-infona, josta löydät tietoa Pellon ja Ruotsin rajan elämyksellisistä ja monipuolisista matkailumahdollisuuksista. Löydät matkailu-infon heti Vihreällä Pysäkin aulusta lähellä sisääntuloa. Tule tutustu Vihreän Pysäkin kautta Pellon alueen moniin lomanviettomahdollisuuksia ja erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin.


Sähköauton latauspiste

Pellon Vihreältä Pysäkiltä löydät myös sähköautoille tarkoitetun Virta-latauspisteen. Latauspiste on keskeisellä paikalla Revontultentien reitillä, joka palvelee Lapin suosituimpiin tunturikeskuksiin kuten Ylläkselle, Leville, Olokselle ja Pallakselle suuntaavia sähköautoilijoita sekä Oulun ja Tromssan välistä liikennettä.

Virtapiste-verkostoon kuuluvalle latauspisteelle on avattu yksi nopea pikalatauspiste, sekä kaksi keskinopeaa latauspistettä.

Vihreän Pysäkin latauspiste on toteutettu Pellon kunnan ja Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n kehittämällä yhteistyömallilla.