Aukioloajat:

Ma-La 10-17
Su 11-17

Ostoksille

Hurmioidu lappilaisista maisemista ja Vihreän Pysäkin design-tuotteista. Vihreältä Pysäkiltä löydät Marimekon ja Pentikin sekä laajan valikoiman upeaa skandinaavista designia. Vihreältä Pysäkiltä löydät varmasti tuliaisia niin lahjaksi kuin omaan kotiinkin.


Pentik

Pentik on johtava suomalainen sisustusmyymäläketju, joka tuo tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisten ympärille.

Klassikkomme sekä neljä kertaa vuodessa vaihtuvat sesonkimallistomme tarjoavat monipuolisia tuotteita sisustamiseen ja kattaukseen.

Sähköposti: pello@pentik.com

Puh: 020 7220 335, 040 3496 437

 

leiska_pentik


Seita Shop

Seita Shop on sisustus- ja lifestyleliike, jonka valikoimiin kuluu laadukas kotimainen ja skandinaavinen design. Valikoimissa on kodinsisustustuotteita, vaatteita, koruja, herkkuja ja paljon muuta. Seita Shopista löydät tyylikkäät ja ekologiset lahjat koko perheelle.

Vihreän Pysäkin liikkeen lisäksi Seita Shop löytyy Ylläksen Äkäslompolosta osoitteesta Jounin Kauppakeskus, Tunturintie 16, 95970 Äkäslompolo, sekä verkosta osoitteesta www.seitashop.fi. Meidät löydät myös Facebookista sekä Instagramista.

Sähköposti: asiakaspalvelu@seitashop.fi

 

leiska_seitashop


Lumi-Mari Oy

Lumi-Mari-myymälä tarjoaa suomalaisia designtuotteita elämyksellisessä ympäristössä. Meiltä löytyy aitoja pohjoisessa valmistettuja tuotteita. Mottomme on – arjen juhlaa rennossa ilmapiirissä. Odotamme juuri sinua vieraaksemme.

Tuotevalikoimamme mm. Marimekko, LauRie, Aarikka, Joutsen, Ritvafalla, Keron lapikkaat, Pirita pellavaneuleet ja Masai.

Sähköposti: lumi-mari@pp.inet.fi
Puh:+358 45 2738313, 0408489259

leiska_lumimari


Oranssi Karhu

Oranssi Karhu on vapaa-ajan lifestylemyymälä. Valikoimaamme kuuluvat vaatteet sekä sesongeittain vaihtuvat ulkoiluun, retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen tarkoitetut tuotteet.

Oranssi Karhu -myymälän valikoimiin kuuluvat myös korkealaatuiset, käsityönä tehdyt Sauli Lakkapää -puukot sekä muut työkalut.

Tuotemerkkejämme ovat mm: Sauli Lakkapää Knives & Tools, Victorinox, Kuksateam-kuksat, Thermos, Savotta, Haix, Chevalier, Fjällräven, Inari, Sasta.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan myymäläämme!

Sähköposti: info@saulilakkapaa.fi

Puh.: +358 50 5616013, +358 40 5544019

oranssi karhu