Aukioloajat:

Ma-La 10-18
Su 11-18

Ostoksille

Hurmioidu lappilaisista maisemista ja Vihreän Pysäkin design-tuotteista. Vihreältä Pysäkiltä löydät Marimekon ja Pentikin sekä laajan valikoiman upeaa skandinaavista designia. Vihreältä Pysäkiltä löydät varmasti tuliaisia niin lahjaksi kuin omaan kotiinkin.


Pentik

Pentik on johtava suomalainen sisustusmyymäläketju, joka tuo tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisten ympärille.

Klassikkomme sekä neljä kertaa vuodessa vaihtuvat sesonkimallistomme tarjoavat monipuolisia tuotteita sisustamiseen ja kattaukseen.

Sähköposti: pello@pentik.com

Puh: 020 7220 335, 040 3496 437

 

leiska_pentik


Seita Shop

Seita Shop on sisustus- ja lifestyleliike, jonka valikoimiin kuluu laadukas kotimainen ja skandinaavinen design. Valikoimissa on kodinsisustustuotteita, vaatteita, koruja, herkkuja ja paljon muuta. Seita Shopista löydät tyylikkäät ja ekologiset lahjat koko perheelle.

Vihreän Pysäkin liikkeen lisäksi Seita Shop löytyy Ylläksen Äkäslompolosta osoitteesta Jounin Kauppakeskus, Tunturintie 16, 95970 Äkäslompolo, sekä verkosta osoitteesta www.seitashop.fi. Meidät löydät myös Facebookista sekä Instagramista.

Sähköposti: asiakaspalvelu@seitashop.fi

 

leiska_seitashop


Lumi-Mari Oy

Lumi-Mari-myymälä tarjoaa suomalaisia designtuotteita elämyksellisessä ympäristössä. Meiltä löytyy aitoja pohjoisessa valmistettuja tuotteita. Mottomme on – arjen juhlaa rennossa ilmapiirissä. Odotamme juuri sinua vieraaksemme.

Tuotevalikoimamme mm. Marimekko, LauRie, Aarikka, Joutsen, Ritvafalla, Keron lapikkaat, Pirita pellavaneuleet ja Masai.

Sähköposti: lumi-mari@pp.inet.fi
Puh:+358 45 2738313, 0408489259

leiska_lumimari


Wood Jewel

Wood Jewel design Kauko Raatiniemi on perinteikäs lappilainen perheyritys, jonka tuotantotilat sijaitsevat Kolarissa. Wood Jewel valmistaa käsityönä erilaisia käyttö- ja lahjaesineitä puusta, nahkasta, metallista ja poronsarvesta. Laaja tuotevalikoima vaihtelee pienistä puisista korvakoruista kuksiin ja puukkoihin. Wood Jewelin myymäläverkostoon kuuluu Suomessa viisi myymälää, joista uusin sijaitsee Pellossa. Wood Jewelin tuotteilla on myös satoja jälleenmyyjiä ympäri maailmaa.

Puh: +358 (0)40 627 9637

leiska_woodjewel